Jak funguje záruka ve Forsage

Mohli jsme zůstat jenom u obchodních podmínek. Ale přišlo nám lepší pěkně polopatě říct, jak u nás fungují zaklínadla jako „péče o zákazníky“ a „záruka“ . Děláme to totiž trochu jinak než ostatní. Zákonná záruka pro nás neznamená, že se o vás po 2 letech přestaneme starat. A tak jsme to hezky po našem natočili a sepsali. 

Na video se můžeš podívat na našem YouTube. A pokud raději čteš, tak stačí pokračovat: 

Dali jsme slovu záruka tak trochu svůj vlastní význam: Když uplyne 24 měsíců, mezi tebou a námi se nic nemění. Pokud nám za 5 let zavoláš, že ti něco nefunguje, my tady pro tebe pořád budeme. A naši kluci udělají maximum, aby to dali zase dokupy. Stejné je to i se lhůtou pro vrácení zboží. Pokud zařízení nevybalíš, můžeš nám ho vrátit klidně za půl roku. A s čím dalším můžeš počítat?

Kupuješ si zařízení, za které dáme ruku do ohně 

Chceme, aby ti zařízení dávalo co nejpřesnější data, a tak ho neustále vylepšujeme. Na vývoji neúnavně maká Honza, pro kterého je hardware životní vášeň. Pokud by se snad objevil problém s váhou, senzorem nebo přenašečem, Honza jej vyřeší. Je to puntičkář, který nepoleví, dokud věci nejsou 100%.

Tvoje data jsou vždy na správném místě

Aby se informace z úlu dostaly až k tobě do mobilu nebo počítače, chce to správné spojení. Proto máme Richarda. Stará se o přenos dat z přenašečů na naše servery, o správnou funkčnost senzorů (firmware) a taky se podílí na vývoji aplikace. Žije sice v Kanadě, ale to ho rozhodně v ničem nezastaví – naše pracovní spojení funguje stejně dobře jako to softwarové.  

Aplikace, co běží jako na drátkách  

O bezchybné fungování aplikace se stará Filip. Říká se mu Fiti a je to mistr softwaru. Takže pokud se ti bude aplikace špatně zobrazovat, budou ti chybět data, nebo snad něco přestane fungovat, Fiti si s tím poradí. Ostatně se mu ještě nikdy nestalo, že by nějaký softwarový zádrhel nevyřešil. 

Když budeš potřebovat pomoct se zařízením, přijedeme za tebou

Náš druhý Honza se stará, aby ti nic nechybělo, a dělá všechno pro to, abyste byli spokojení. Pokud si nebudeš vědět rady s instalací nebo něco přestane fungovat, přijede Honza třeba až k tobě na včelnici. Pomůže ti zařízení zapojit, případně ho odveze, opraví a zase doručí zpět. 

S námi včelím datům porozumíš

Vidět souvislosti i tam, kde zdánlivě žádné nejsou, to dokáže Palko. Vysvětlí ti, co přesně aplikace ukazuje, a proč se naopak některé informace nezobrazují. Palko má výzkum na starosti nejen u nás, ale spolupracuje i s Apimondia Group, kde pomáhá vytvářet mezinárodní standard Bee XML. 

Můžeš se nás zeptat na cokoliv 

Když nám píšeš, na druhé straně obrazovky je Soňa (nebo se tam záhy objeví). Povídá si tebou po e-mailu, na Facebooku nebo Instagramu a odpoví ti na všechny otázky. Zároveň má na starosti projekty. Pokud tě zajímá, na čem právě pracujeme, dostaneš od ní to nejpodrobnější info. 

Patříš do naší Forsage rodiny

Takhle přesně to Martin chtěl, když Forsage zakládal. Včely miluje stejně jako tya a hlavní pro něj je, aby ti naše zařízení dobře sloužilo. Vstává i usíná s myšlenkou na Forsage. Jak sám říká, je to takové jeho čtvrté dítě a bez včel už si neumí život představit. 

Žene nás kupředu touha zajistit včelám lepší život. Ale začíná to u tebe a dalších včelařů, včetně nás. Protože teprve když budeme včelám lépe rozumět, dokážeme jim i lépe pomoct. Uděláme první poslední, aby ti naše zařízení dobře sloužilo. Díky, že v tom jedeš s námi!