Vyzkoušejte si monitoring včelího úlu online a zdarma

Jak vlastně takové pozorování včel na dálku vypadá? Co všechno můžu sledovat a co se o jejich životě můžu dozvědět? Vyzkoušejte si naši demo verzi monitoringu včelích úlů a udělejte si o tom vlastní obrázek

Co všechno v demo účtu uvidím?

Naše demo verze je dostupná úplně pro všechny. A to i pro ty, kteří (prozatím) své vlastní včely nemají. Po přihlášení si totiž budete moct prohlédnout údaje o našich Forsage úlech. Nejedná se tedy o žádná přednastavená data, ale o informace z reálného života těchto malých tvorů, které v současné době chováme.

Demo účet je pro vás dostupný zcela zdarma po neomezeně dlouhou dobu, díky čemuž si můžete funkce systému naplno vyzkoušet. Pro spuštění vám přitom plně postačí počítač s prohlížečem a připojením k internetu. Žádný speciální software instalovat nemusíte.

Jak se do demo účtu přihlásit?

  • Přejděte na stránku https://app.forsage.net/login/ a klikněte na možnost demo účet.
  • Následně si vytvořte účet zadáním vašeho jména, e-mailu a hesla.
  • Klikněte na tlačítko registrovat.
  • Na e-mailovou adresu, kterou jste při registraci zadali, vám obratem přijde e-mail s potvrzovacím tlačítkem. Pokud jej náhodou nenajdete v doručené poště, podívejte se i do složky se spamem.
  • Jakmile založení účtu potvrdíte, můžete se už jednoduše přihlásit a ocitnete se v demo účtu.

Něco vám nevyhovuje? Máte nápad na zlepšení?

Jsme rádi za každou zpětnou vazbu na naší práci. Pokud narazíte na něco, co vám bude nejasné, nebo vás naopak napadne nějaký zlepšovák, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám pomůžeme a zamyslíme se nad vašimi podněty.